A Zecea Viziune - ghid practic

A Zecea Viziune - ghid practic
579,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Librăria Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat

Descriere

A Zecea Viziune - ghid practic scrisă de James Redfield și Adrienne Carol ne ajută să conștientizăm că nu suntem niciodată singuri și că evenimentele prin care trecem în viață nu sunt întâmplătoare. Toate au menirea de a ne ajuta la descoperirea misiunii personale și de a contribui cu toții la schimbările fascinante descrise în romanul A Zecea Viziune.

Fragment din cartea A Zecea Viziune - ghid practic:

"Există suflete care aleg în mod deliberat o cale dificilă, optând pentru un mediu abuziv, disfuncțional sau constrictiv. Aceste vieți le testează capacitatea de îndurare, răbdarea și puterea de a ierta. Interesant este faptul că tocmai aceste suflete erau înainte de a se naște cele mai optimiste în ceea ce priveste noua lor viață în planul fizic. Ele erau convinse că vor fi suficient de puternice pentru a se trezi, pentru a-și transcende mânia și resentimentele, făcând astfel față condițiilor dificile în care s-au născut și ajutându-și familia să se vindece.

În cazul unor evenimente traumatice care afectează ingrozitor pe cineva, cât se poate spune că s-a datorat dorinței sufletului de a experimenta? Dacă o femeie este violată, se poate spune oare ca sufletul ei a optat pentru acel eveniment? Dacă un bărbat își pierde fiul, înseamnă că așa a dorit el înainte de a se naște? Conform relatărilor persoanelor supuse regresiei, care au avut posibilitatea să-și evalueze viața din perspectiva Lumii de dincolo în timpul regresiei), a rezultat că nu întotdeauna anumite evenimente specifice sunt stabilite dinainte. Există însă și suflete care aleg anticipat condiții foarte dure de viață, pentru a-și testa rezistența și puterea interioară. Ele doresc să-și accelereze evoluția, expunându-se brusc karma-ei acumulate, care așteaptă să fie arsă, dar acest lucru nu înseamnă neaparat că ele au ales un moment precis sau anumite circumstanțe ori traume bine stabilite.

Atunci când parinții își pierd un copil, se poate vorbi de regulă de o înțelegere prestabilită între sufletele acestora de a trece prin această experiență dureroasă, spre binele tuturor. Dacă un om cauzează în mod intenționat moartea altei persoane, consecințele acestei acțiuni trebuie arse. Sufletul poate opta pentru un sacrificiu de sine într-una din viețile viitoare, ca plată pentru datoria sa karma-ică. Uneori, un suflet care nu mai dorește să rămână în corpul lui fizic renunță în mod voluntar la viață. Alți copii mor de timpuriu deoarece corpul lor fizic nu este suficient de puternic pentru a ajunge la maturitate, sau pentru că nu și-au propus nici o clipă să își încheie ciclul natural al vieții, dintr-un motiv sau altul. Unii copii trăiesc suficient pentru a le face parinților o mare bucurie, dar mor prematur pentru a le oferi parinților lor șansa de a experimenta o trezire spirituală mai profundă, care nu ar fi fost posibilă în caz contrar. Există suficiente dovezi că în spatele acestor evenimente se află motive profunde, pe care tot mai mulți oameni sunt pregătiți să le înțeleagă."

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 643
Apariția: 2005
ISBN: 978-973-8471-19-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri