A Trăi pentru a-ți Povesti Viața

Mai multe poze

A Trăi pentru a-ți Povesti Viața
234,00 MDL (52,46 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Primul volum al memoriilor lui Gabriel Garcia Marquez a apărut în octombrie 2002, devenind în scurt timp un bestseller în întreaga lume. În cele peste 600 de pagini, cel mai cunoscut scriitor sud-american, laureat al Premiului Nobel pentru literatură în 1982, îşi descrie copilăria, adolescenţa şi o parte din tinereţe.

Din paginile memoriilor transpare la tot pasul în mod năvalnic exemplara vocaţie de scriitor a lui Gabriel Garcia Marquez: "Vocaţia artistică, cea mai misterioasă dintre toate, căreia îi consacri viaţa întreagă fără să aştepţi nimic de la ea /.../ pe care o porţi înlăuntrul tău de când te naşti /.../ aşa cum este vocaţia de preot".

"În ziua în care am descoperit că tot ceea ce îmi plăcea cu adevărat era să povestesc istorii, mi-am propus să fac tot ce-mi stă în putinţă spre a-mi împlini această dorinţă. Mi-am spus: aceasta este vocaţia mea. Nimeni şi nimic nu mă poate face să mă consacru unei alte activităţi.

Despre Autor

Laureat al Premiului Nobel pentru Literaturã în 1982, scriitorul columbian Gabriel García Márquez s-a născut în 1927, în Aracataca, fiind cel mai cunoscut scriitor sud-american al secolului XX, devenind pe plan mondial părintele realismului magic.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 608
Editura: Rao
Apariția: Septembrie 2010
ISBN: 9786069267622
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.6800

Pareri