A Ta până în Zori

Mai multe poze

A Ta până în Zori
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Oare femeia din viața lui este un înger coborât din Ceruri sau un demon deghizat?

Vitejia de care dăduse dovadă contele Gabriel Fairchild în timpul bătăliei de la Trafalgar îi adusese renumele de erou, însă îl costase vederea și orice speranţă pentru viitor. Părăsit de logodnica pe care o adora, bărbatul care odinioară se purta asemenea unui prinţ în societatea londoneză se izolează în conacul familiei sale, blestemându-şi existenţa în fiecare zi lipsită de lumină şi în fiecare noapte cufundată în beznă.

Iscusita infirmieră Samantha Wickersham soseşte la Fairchild Park şi îşi găseşte noul pacient comportându-se mai mult ca o fiară decât ca o fiinţă umană. După prima lor confruntare aprigă, ea îl implică pe arogantul conte într-o luptă incitantă a inteligenţei şi a voinţelor. Cu toate că el o consideră o creatură nemiloasă, lipsită de feminitate, în secret este intrigat de simţul ei sec al umorului, de lipsa dorinței de a-l compătimi şi de maniera îndrăzneaţă în care nu acceptă nici un capriciu de-al lui. Și ori de câte ori el află în preajma ei, este cuprins de fiorii unei dorinţe pe care nu crezuse că avea să o mai simtă vreodată.

Pe măsură ce Samantha începe să readucă lumina în viaţa lui Gabriel şi în inima acestuia, amândoi descoperă că unele secrete – și unele plăceri – sunt cel mai bine descoperite pe întuneric.

 

Despre AutorTeresa Medeiros este una dintre cele mai bune scriitoare de historical romance, cu apariţii constante pe listele de bestselleruri ale New York Times, Publishers Weekly şi USA Today.

Cărţile ei, traduse în 17 limbi, au fost vândute în peste 10 milioane de exemplare şi au fost nominalizate pentru premiul RITA al Asociaţiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Litera
Apariția: Octombrie 2014
ISBN: 978-606-741-038-9
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri