99 de fantezii pentru o viață sexuală împlinită

99 de fantezii pentru o viață sexuală împlinită
101,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Iată ce nu v-aţi fi imaginat niciodată despre fantasmele partenerului vostru Ce femeie nu a visat măcar o dată să intre în mintea iubitului ei, fie numai preţ de o clipă?

Fantasme nemărturisite, capricii ale libidoului, exaltarea simţurilor: pentru tagma feminină, eternul masculin, cu ficţiunile lui familiare şi piruetele sale cochete, rămâne o fortăreaţă de necucerit. Margot Saint-Loup dezleagă această enigmă ancestrală: la fel cum cele zece ceruri din Divina Comedie ne poartă spre beatitudinea eternă, Margot oferă lacomei noastre curiozităţi secretul voluptăţii: zece paliere pentru a ne aţâţa dorinţa, atât a noastră cât şi a partenerului, pentru a ne reînnoi astfel dorinţa, pentru a depăşi limitele celor la care nu îndrăzneam sau nu credeam că vom putea visa vreodată.

Jocuri cu roluri, conversaţii picante, scenarii fantasmatice, masaje de tot felul; să refuzi doar pentru a te abandona şi mai mult; să fii sute de femei în una singură: acest ghid în 99 de mini-capitole oferă accesoriile erotice, deghizările şi piesele de lenjerie intimă susceptibile să-i facă pe iubiţii voştri să-şi piardă capul. Viclenii, îndrăzneli şi mângâieri, locuri improbabile, stimulări, poziţii inedite: toate sunt necesare pentru a atinge cea mai pură şi mai înnebunitoare plăcere.

O Kama-Sutra modernă, condimentată cu viclenii ştrengăreşti şi lipsită de tabuuri. Margot Saint-Loup oferă răspunsuri (im)pertinente, fără complexe şi fără false pudori.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: 99 Fantasmes Masculines A Realiser Pour Vous Rendre Unique
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-579-022-3
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri