7 Aprilie 2009. Afară din Întuneric [Copertă moale]

7 Aprilie 2009. Afară din Întuneric [Copertă moale]
25,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Basarabie, Basarabie!
Parte a „gândului ce-a biruit",
Fără de cuţit.
Basarabie, Basarabie,
Fă acuma gândul Sabie!

Ce a fost 7 aprilie 2009? Protest violent, revoluţie, vandalism în masă?... Nu mă interesează nicidecum forma acestui eveniment şi consider, chiar, că subiectului i se acordă prea multă atenţie şi aceasta deoarece, oricât de mult nu se va polemiza asupra lui, el va rămâne unul controversat.

De aceea consider că cea mai mare atenţie ar trebui centrată nu spre a dovedi sau, din contra, a respinge anumite teze care au rolul de a prezenta protestul şi protestatarii din aprilie, fie ca o adevărată revoluţie, unde masele de protestatari au fost doar eroi şi victime, fie, conform altei extreme, drept o acţiune antinaţională, care a şifonat imaginea ţării, iar protestatarii nu au fost decât nişte veritabili huligani şi alte „resturi umane".

În paginile care urmează, am încercat să-mi aduc propria contribuţie la dezvăluirea adevărului, exprimat în aceste rânduri care vor solicita o atitudine a celor care le citesc.

In speranţa că voi reuşi să ofer cititorilor o imagine cât se poate de obiectivă a acelor evenimente, am prezentat faţa „nemachiată" a propriilor mele experienţe, fără să folosesc autocenzura sau să-i las pe alţii, care nu au fost puţini şi care au încercat prin diferite forme să mă facă să suprapun peste realitatea faptelor o anumită cantitate de „informaţie filtrată". -- Rodion Burcă

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: 7 Aprilie 2009. Afară din Întuneric
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 88
Editura: Prut Internațional
Apariția: 2010
ISBN: 978-9975-69-290-8
Dimensiuni: 14,4 x 20,1 cm
Greutatea: 0.1660

Pareri