50 de Secrete ale Artei Persuasiuni

50 de Secrete ale Artei Persuasiuni
159,00 MDL (39,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ne confruntam permanent cu provocarea de a negocia sau de a discuta in contradictoriu cu cei apropiati, cu colegii sau cu sefii. Cum ii convingem pe ceilalti ca noi avem dreptate? Exista anumite cuvinte cu care putem capta atentia interlocutorilor nostri?

Cum ne putem impune punctul de vedere? Bazat pe cercetari recente in psihologie, volumul prezinta regulile de baza ale persuasiunii, precum si tehnici si strategii prin care evitati cliseele si va sporiti puterea de convingere. Indiferent daca sinteti manager, avocat, medic, politician sau profesor, cele 50 de secrete ale artei persuasiunii va vor ajuta sa-i atrageti pe ceilalti de partea dumneavoastra.

Cuprins: Ce va invata sahul despre strategiile de persuasiune? • Cum puteti deveni un maestru al influentei sociale? • Care este secretul unei colaborari de durata? • Ce truc puteti imprumuta de la Benjamin Franklin? • Cum puteti iesi in evidenta fara sa fiti perceput negativ? • Cind este bine sa recunoasteti ca ati gresit? • Ce puteti cistiga din pierderi?

Despre Autor

Noah J. Goldstein, profesor la University of Chicago Graduate School of Business. A publicat numeroase articole si rezultate ale cercetarilor sale in reviste de psihologie si afaceri recunoscute. A fost consultantul unor corporatii si organizatii guvernamentale, precum Accenture, The United States Forest Service si The United States Census Bureau.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Polirom
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-46-1442-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri