50 de Lucruri pe care ar Trebui să le Știe Fetele

50 de Lucruri pe care ar Trebui să le Știe Fetele

Preț de Listă: 192,00 MDL (45,06 RON)

Preț: 138,00 MDL (32,39 RON)

Economisești: 54,00 MDL (12,67 RON) (28%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

• Cum să te porţi

• Cum să vorbeşti

• Alte reguli care te vor ajuta în viaţă

Bunele maniere reprezintă un aspect esenţial pentru evoluţia fiecărei fete către viaţa de adult. Școala, lecţiile de pian, o întâlnire cu prietenele, cina cu bunicii, petrecerile în pijama, aniversările... fetele din ziua de azi sunt foarte ocupate, viaţa lor fiind plină de activităţi şi de momente de interacţiune cu cei din jur. 

Însă ocaziile de a lega prietenii, de a face o bună impresie şi de a se bucura de experienţe extraordinare s-ar putea transforma în situaţii dificile dacă ele nu au deprins regulile fundamentale de conduită în societate. Deşi regulile pe care le cere eticheta nu mai sunt învăţate aşa cum se făcea cândva, bunele maniere sunt şi în zilele noastre la fel de necesare cum erau în trecut.

50 de lucruri pe care ar trebui să le ştie fetele reprezintă o ilustrare modernă a faptului că fetele trebuie să ştie să răspundă politicos şi adecvat în orice împrejurare.

 

Despre Autor

Bryan Curtis este redactor adjunct și vice-preşedinte de marketing la editura Rutledge Hill Press, unde coordonează o colecție extrem de bine vândută. Locuiește în Nashville, Tennesse.

Împreună cu John Bridges a mai publicat A Gentleman Entertains, As a Gentleman Would Say, A Gentleman Pens a Note, A Gentleman Raises his Glass si A Gentleman Gets Dressed Up.

Detaliile Produsului

Titlu Original: 50 Things Every Young Lady Should Know: What to Do, What to Say, and How to Behave
Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 224
Editura: Corint
Apariția: Octombrie 2013
ISBN: 978-973-128-480-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: