26 de Teste pentru Cunoasterea Celuilalt. Evaluarea Comportamentului Celorlalți

26 de Teste pentru Cunoasterea Celuilalt. Evaluarea Comportamentului Celorlalți

Preț de Listă: 120,00 MDL (30,00 RON)

Preț: 60,00 MDL (15,00 RON)

Economisești: 60,00 MDL (15,00 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cit de bine ii cunoasteti pe cei cu care veniti zilnic in contact? Cum puteti intui ce gindesc sefii despre dumneavoastra? Cum trebuie sa reactionati cind ceilalti va ataca? Stiti ce asteptari are familia de la dumneavoastra?

Testele si chestionarele din acest volum va ajuta sa‑i cunoasteti mai bine pe cei din jur si sa va imbunatatiti relatiile cu colegii de serviciu, prietenii si partenerul de viata.

Cuprins: Moralitate si ipocrizie in relatiile interpersonale • Ce fel de partenera afectiva sinteti? • Acceptarea celorlalti • Manipulat sau manipulator? • Ostilitatea • Cit de influentabil sinteti? • Adaptabilitatea • Aveti o psihologie de invingator? • Aveti incredere in fortele proprii?

Despre Autor

Adrian Neculau este profesor emerit la Universitatea „Al.I. Cuza” din Iasi si preda cursuri de psihologie sociala, memorie sociala si dinamica grupului. A fondat Laboratorul „Psihologia cimpului social”, care dezvolta relatii de colaborare cu unitati de cercetare similare din importante universitati europene, a facut parte din mai multe echipe de cercetare europene preocupate de studiul reprezentarii sociale a saraciei, puterii sau minoritarilor si este membru in comitetul executiv al retelei European PhD on Social Representations and Communication and So.Re.Com. THEmatic NETwork la Universitatea „La Sapienza” din Roma.

Coordoneaza doua colectii la editura Polirom (Collegium. Psihologie si Psihologie aplicata) si revista Psihologie sociala. Este membru in comitetul stiintific al mai multor reviste romanesti si europene de psihologie. A coordonat doua manuale universitare de psihologie sociala si a publicat mai multe studii in reviste europene de specialitate.

Dintre lucrarile publicate mentionam : Liderii in dinamica grupurilor (1977), Memoria pierduta (Polirom, 1999), Urmele timpului. Iluzii romanesti, confirmari europene (dialog cu Serge Moscovici) (Polirom, 2002), Educatia adultilor (Polirom, 2004), Viata cotidiana in comunism (Polirom, 2004), Dinamica grupului si a echipei (Polirom, 2007) si Un psiholog in Agora (Polirom, 2010).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 176
Editura: Polirom
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-46-1879-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2600

Pareri