Sfârşitul lumii sau un nou început?

Sfârşitul lumii sau un nou început?

Preț de Listă: 200,00 MDL (50,00 RON)

Preț: 30,00 MDL (7,50 RON)

Economisești: 170,00 MDL (42,50 RON) (85%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ce va fi dupa 2012? Calendarul mayas, acoperind o perioada de 5125 de ani, ia sfarsit pe 21 decembrie 2012. Exista temerea ca aceasta data ar prevesti o transformare globala de proportii uriase. Unii sunt chiar ingroziti de apropierea ei, crezand ca ar constitui inceputul sfarsitului. Altii o asteapta cu nerabdare, considerand ca va fi catalizatorul unui salt colosal in constiinta colectiva, anuntand sosirea unei adevarate Ere Noi. In fine, sunt si dintre aceia care se intreaba daca nu cumva e vorba despre o furtuna intr-un pahar cu apa, amintind de temerile cu care a fost intampinat anul 2000.

2013: Sfarsitul lumii sau un nou inceput? examineaza toate miturile si profetiile care circula pe aceasta tema a anului 2012, pornind de la invataturile mayasilor despre accelerarea timpului si trezirea constiintei globale. Mai mult, cartea analizeaza in profunzime si o serie de preziceri si profetii mai putin cunoscute, precum si previziunile stiintifice privind incercarile la care vom fi supusi cu totii.

Iata cateva dintre chestiunile explorate in cartea de fata:

  • Oare haosul instaurat in Cosmos si pe Pamant ne va bulversa viata, prin intermediul ciclurilor distructive de producere a petelor solare, al eruptiilor vulcanice de mari proportii, al furtunilor gigantice, al extinctiilor in masa si al pericolului reprezentat de asteroizi?
  • Oare uriasele progrese inregistrate de stiinta vor duce la crearea unor umanoizi bionici, a unor computere capabile sa gandeasca si vor pune capat tuturor bolilor – poate chiar mortii insasi?....
  • Puterea economica si geopolitica se va deplasa dinspre Occident spre „Noua Eurasie“, odata cu declansarea unor noi razboaie pentru adjudecarea resurselor materiale tot mai restranse?
  • Se va produce oare o Apocalipsa sau o Renastere a umanitatii?

 

Marie D. Jones este coautoarea cartilor Supervolcano: The Catastrophic Event That Changed the Course of Human History si PSIence: How New Discoveries in Quantum Physics and New Science May Explain the Existence of Paranormal Phenomena. Este o autoare de cursa lunga, ea semnand cele cinci volume de mare succes din seria Chicken Soup for the Soul. Este, de asemenea, pastor atestat in doctrina New Thought si consilier spiritual, absolventa de studii de metafizica.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Lifestyle
Apariția: Noiembrie 2010
ISBN: 978-606-92424-8-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3600

Pareri