20 de Chei ale Succesului

20 de Chei ale Succesului
499,00 MDL (111,88 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Iwao Kobayashi în limba românâ.

Care este cea mai eficientâ metodâ pentru o companie de a presta seruicii si de a fabrica produse mai repede, mai bune si mai ieftine?

Iwao Kobayashi studiazâ aceastâ problema timp de mai multi ani si, ca un corolar al muncii sale de o viatâ, a créât în 1980 Sistemul 20 de Chei.

Prima editie în limba japonezâ a prezentei cârti a fost publicatâ în 1983, iar întîia versiune în limba englezâ a apârut în 1990.

Volumul de fata a fost tradus în zece limbi, iar Sistemul 20 de Chei este implementat eu rezultate excepticmale în 18 tari. Sistemul respectiv este utilizat de únele dintre cele mai mari companii din lume, precum Sanyo si Konica din Japonia si Siemens din Germania, contribuind nu numai la prosperarea compa-niilor, ci si la dezvoltarea târilor respective.

Sistemul 20 de Chei este acum accesïbil - eveniment îmbucurâtor - si citi-torului de limba românâ. Aceasta se datoreazâ efortului substantial al unei per-soane remarcabile, un promotor neobosit al reformelor, care crede în capacitâtile oamenilor de a-si améliora situatia în duda unor conditii economice precare. Este vorba de domnul Gheorghe Efros, director executiv al Agentiei de Restructurare a întreprinderilor si Asistenta din República Moldova.

încerc de asemenea o deosebitâ satisfactie sâ-l felicit încâ o data pe profesoral Iwao Kobayashi, unul dintre cei mai mari initiatori ai perfectionârii activitâtii de gestionare a afacerilor, care contrïbuie prin munca sa la prosperarea umanitâtii. -- Barry Venter, presedinte ODI (Organisation Développement International) Johannesburg, august 2001

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 244
Editura: Arc
Apariția: Septembrie 2001
ISBN: 9975-61-195-8
Dimensiuni: 17 x 24,5 cm
Greutatea: 0.6000

Pareri