151 de idei eficiente pentru motivarea angajaților. Cum să-i formezi și să-i păstrezi pe cei mai buni

151 de idei eficiente pentru motivarea angajaților. Cum să-i formezi și să-i păstrezi pe cei mai buni
206,00 MDL (51,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Poate ca nu ati facut o selectie adecvata a personalului, poate ca nu v-ati instruit bine oamenii sau nu i-ati stimulat suficient. Nu trebuie nici sa-i concediati, nici sa le mariti nejustificat salariul. Este de ajuns sa cititi cele 151 de idei eficiente pentru motivarea angajatilor propuse de Jerry R. Wilson si veti obtine rezultate uluitoare.

Cuprins: Un mod mai bun de a gindi, simti si actiona • Furati succesul, nu il inventati • Lucrul in echipa • Cea mai mare greseala pe care o fac managerii cind critica • Principiul OELM • Cum invata oamenii isteti • Trebuie sa stiti ca nu stiti • Consecventa • Profesor, predicator, antrenor sau psiholog? • Cum sa urmati „Principiul judecatorului intelept” • Vechea intelepciune chinezeasca • Tineti sub control costurile

Recenzii

”Un angajat si-a dat demisia pentru ca niciodata nu primea laude alaturi de colegii sai pentru reusita unui proiect, munca sa tinind, in mare parte, de cercetare. O angajata a fost extrem de incintata de planta adusa de seful ei la birou, vazind in gestul sau o incercare de a-i face acesteia locul de munca mai placut. Acestea sint doar citeva exemple despre cit de usor poti sa cistigi un angajat de partea ta sau, mai grav, sa-l pierzi si, atentie, nu au nici o legatura cu pachetul de beneficii oferit de firma.

Cartea 151 de idei eficiente pentru motivarea angajatilor.Cum sa-i formezi si sa-i pastrezi pe cei mai buni, a lui Jerry L. Wilson poate deveni ghidul oricarui manager care vrea sa pastreze «motorul afaceri», angajatii, la turatie maxima. Fie ca e vorba de productivitate scazuta, venituri prea mici, clienti nemultumiti, angajati nepregatiti sau nemotivati, volumul de fata are cite o solutie pentru fiecare dintre aceste probleme, dar si pentru multe alte crize de resurse umane care pot aparea in munca oricarui manager.” - Laura Nica, august 2007, in Compact

”Cu greu se poate spune despre o carte ca ofera solutii practice, imediate si intr-o varietate atit de mare, atunci cind vine vorba de motivarea angajatilor, o problema destul de vasta si de importanta cu care se confrunta orice afacere. Un caz fericit este manualul scris de Jerry Wilson, unde autorul propune 151 de idei eficiente pentru motivarea angajatilor, idei ce se pot dovedi salvatoare in lupta pe care companiile o au de sustinut fie in fata profitului, fie in fata concurentei.

Laitmotivul acestei lucrari este unul clar: «Personalul dumneavoastra nu va fi mai bun decit oamenii pe care i-ati angajat si motivatia pe care le-ati oferit-o».Asadar, ceea ce conteaza, in viziunea domnului Wilson, este modul in care liderul companiei reuseste sa-i stimuleze pe ceilalti, recte sa-i determine sa faca ceea ce doreste liderul pentru ca «asa vor ei». Nu este o carte scrisa din carti, este o carte a experientei pe care parcursul carierei lui Jerry Wilson o garanteaza. Succesul celor 3.500 de organizatii care au fost consiliate de autor - printre care Firestone, Merchants Tire, Ripley's Believe it or Not – poate spune acelasi lucru: Jerry Wilson stie despre ce vorbeste.” - Andrei Ciltaru, 31 august 2007, pe www.bloombiz.ro

Despre Autor

Jerry R. Wilson este om de afaceri si consultant de marketing. Conduce Jerry Wilson & Associates, partener al prestigioasei companii de training Dale Carnegie, si a consiliat peste 3.500 de organizatii, precum Firestone, Merchants Tire, Ripley’s Believe It or Not. A fost presedintele filialei din Indiana a National Speakers Association.

A mai publicat: Word-of-Mouth Marketing (1991), 138 Quick Ideas to Get More Clients (impreuna cu Howard L. Shenson, 1993) si 151 Quick Ideas to Get New Customers (2005).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 328
Editura: Polirom
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-46-0746-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri