150 de Experimente în Psihologie pentru Cunoașterea Celuilalt. Mecanismele Comportamentelor Cotidiene

150 de Experimente în Psihologie pentru Cunoașterea Celuilalt. Mecanismele Comportamentelor Cotidiene
279,00 MDL (69,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

 

Progresele inregistrate de psihologia ultimelor decenii au pus intr-o lumina noua comportamentele noastre din viata cotidiana.

Numeroasele experimente prezentate in lucrare ne ajuta sa-i cunoastem pe ceilalti sa descoperim motivatiile ce se ascund in spatele atitudinilor pe care acestia le adopta, dar si sa intelegem mecanismele care ne fac atit de usor de manipulat uneori. Stilul accesibil si, in acelasi timp, bine documentat o recomanda atit profesionistilor (psihologi si studenti de la facultatile de profil), cit si cititorilor interesati de mecanismele comportamentului uman.

Cuprins: Perceptie, atentie, memorie si inteligenta • Judecati, atribuiri si explicatii • Gestionarea imaginii de sine • Influenta schemelor (stereotipuri, euristici) asupra judecatilor si a comportamentelor • Influente sociale, puteri si manipulare • Motivatie, emotie si personalitate • Citeva diferente intre barbati si femei.

Despre Autor

Serge Ciccotti este doctor in psihologie, cercetator la Universitatile Paris X-Nanterre si Bretagne-Sud si psiholog. De acelasi autor, la Editura Polirom au aparut: 150 de experimente in psihologie pentru cunoasterea celuilalt. Mecanismele comportamentelor cotidiene (2007) si 100 de experimente in psihologie pentru a ne cunoaste mai bine copilul – din perioada prenatala pina la 3 ani (2008).

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 360
Editura: Polirom
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-46-0767-9
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri