15 minute Nr. 24 (Noiembrie 2012) [Revistă Digitală]

15 minute Nr. 24 (Noiembrie 2012) [Revistă Digitală]
0,00 MDL (0,00 RON)
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

Mihaela Strambeanu ne vorbeste in ea despre dependenta sa de pasiuni, Florin Tabirta ne povesteste despre lupta celor doi artisti din interiorul sau si ne dezvaluie primele detalii despre noul sau proiect, Zina Zen ne da o lectie spre a ne scapa de sfaturi necerute.

Revista “15 minute” este cultural informativă, cu aparitie lunară, axată pe ceea ce se intimplă cu NOI, AICI și ACUM! Oferă cititorului informatii laconice despre: muzică, teatru, pictură, calatorii, vă face o excursie prin localurile din Chișinău, o retrospectiva a ultimilor evenimente, noutati și filme, in timp record de doar 15 minute!

Este distribuită gratis pe intreg teritoriul capitalei, in cele mai populare locatii si cele mai importante oficii pe care reuseste sa le cuprindă avind un tiraj de 4000 de exemplare.

Noi spunem ”nu’’ kitsch-ului commercial, textelor goale şi pseudo-showbiz-ului. Revista noastră interacţionează cu cititorul oferindu-i posibilitatea să ia parte la crearea ei.

De ce “15 minute”? Pentru că atît durează o pauză de cafea, așteptarea comenzii in restaurant, intirzierea unui spectacol, a unui vernisaj de expozitie etc. Noi economisim timpul tău!

Detaliile Produsului

Formatul Revistei: Digital
Limba: Română
Dimensiunea Fișierului: 59 MB
Pagini: 48
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone

Pareri