109 Răspunsuri Științifice la Întrebări Cotidiene. Ce nu știa Einstein…

109 Răspunsuri Științifice la Întrebări Cotidiene. Ce nu știa Einstein…
237,00 MDL (59,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cum se fabrica sapunul? De ce sarea imprastiata pe strada topeste gheata? Efectul de sera este diferit de incalzirea globala? Cum putem afla cita energie ne ofera un anumit aliment? Multi dintre noi isi pun zilnic asemenea intrebari.

Aceasta carte ofera iubitorilor genului „stiati ca” explicatii ale „misterelor” din viata de zi cu zi, dintre care nu putine contrazic opiniile noastre curente. Raspunsurile sint adesea insotite de mici experimente amuzante, cu ajutorul carora vom afla mai multe despre lumea fascinanta in care traim.

Din cuprins: De ce cerul este albastru? • De ce nu arde luminarea fara fitil? • De ce berea calda se rasufla? • Cum izoleaza polistirenul? • Cum face inalbitorul de rufe diferenta intre hainele albe si cele colorate? • Sarea de mare este preferabila sarii de masa obisnuite? • Cum sint create culorile artificiilor

Despre Autor

Robert L. Wolke este profesor emerit de chimie la Universitatea din Pittsburgh. De acelasi autor: Chemistry Explained (1980), What Einstein Told His Cook: Kitchen Science Explained (2008).

Detaliile Produsului

Titlu Original: What Einstein Didn't Know : Scientific Answers to Everyday Questions
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 280
Editura: Polirom
Apariția: Iulie 2011
ISBN: 978-973-46-2079-1
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri