101 Rețete. Cum să îl Găsești pe Făt-Frumos (fără să mai săruți vreun broscoi)

101 Rețete. Cum să îl Găsești pe Făt-Frumos (fără să mai săruți vreun broscoi)

Preț de Listă: 208,00 MDL

Preț: 166,40 MDL

Economisești: 41,60 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Câte dintre noi mai cred azi în cavaleri pe cai albi, care își cântă iubirea în versuri duioase și luptă cu spada în mână pentru onoarea domniței lor? Și totuși, printre atâția broscoi care te înconjoară, mai răsare din când în când și câte un Făt-Frumos, care știe cum să facă din tine o prințesă. Singura problemă e că, pentru a-l găsi, trebuie să înveți cum să-i dai deoparte pe toți ceilalți. Aici îți vin în ajutor cele 101 sfaturi ale Federicăi Bosco.

Inspirându-se din propria experiență, dar și din poveștile de viață ale prietenelor și ale cititoarelor ei, Federica Bosco a alcătuit un veritabil manual de supraviețuire, din care vei afla cum să îl recunoști pe Făt-Frumos, dar și cum să fugi mâncând pământul din calea broscoilor, fie ei căsătoriți, flușturatici, egoiști, aroganți sau pur și simplu nebuni de legat.

Volumul Federicăi Bosco este ca un duș cu apă rece: îți arată mai curând cine nu este Făt-Frumos, învățându-te cum să te desprinzi din mrejele deziluziei și să încetezi să-ți mai idealizezi iubitul. 


Despre Autor

Federica Bosco s-a nascut in 1971, la Milano, iar la patru ani s-a mutat la Florenta, impreuna cu familia. Dupa ce a obtinut o diploma in lingvistica si a urmat timp de un an cursurile Facultatii de Drept, a petrecut cativa ani calatorind in locuri exotice, cu Club Méditerranée. In anii '90 s-a intors la Florenta, unde, dupa mai multe slujbe temporare, a inceput sa scrie primul sau roman, Imi placi la nebunie (2005), devenit imediat bestseller.

Acesta a fost urmat de Cercasi amore disperatamente, Dragostea nu-i de mine (L'amore non fa per me), L'amore mi perseguita, S.O.S. amore (finalist al Premiului Bancarella 2010) - toate cu acelasi urias succes la public.

Federica Bosco este si autoarea a doua ,,manuale de supravietuire" pentru femei: 101 modi per trovare il principe azzurro senza baciare tutti i rospi si 101 modi per dimenticare il tuo ex e trovarne subito un altro. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: All
Apariția: Mai 2014
ISBN: 978-973-684-784-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri