101 Cărți de Citit Într-o Viață, Vol. 87. Vârsta Inocenței

101 Cărți de Citit Într-o Viață, Vol. 87. Vârsta Inocenței
50,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Newland Arcer personajul central, ne este prezentat ca un tanar rafinat, care acorda o deosebita importanta stilului si etichetei sociale si care se considera o persoana cu o gandire independenta.

Tocmai aceasta ultima caracteristica il scoate in evidenta, dar il si face tinta numeroaselor ironii ale lui Wharton.

Aparitia exoticei contese Olenska il determina pe Archer sa-si priveasca cu alti ochi viata, supusa pana atunci tuturor normelor sociale. Casatoria cu naiva si frumoasa May devine o povara in umbra pasiunii sale pentru contesa.

Varsta Inocentei” ramane un titlu puternic si de referinta pentru literature americana, neasteptat si ironic, pentru ca nimic din societatea New York-ului nu mai pare sa-si pastreze inocenta. Eticheta rigida pastrata doar de fatada, jocurile de culise, judecarea si ostracizarea celor ce se abat de la aceste norme, discriminarea, transforma inalta societate a orasului mai degraba intr-un mecanism diabolic.

Descrierea Colecției

După colecţia de succes "100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", Editura Adevărul continuă publicarea de titluri consacrate din literatura universală prin iniţierea seriei 101 cărţi de citit într-o viaţă.

Volumele păstrează grafica seriei anterioare şi includ ilustraţii, singura diferenţă fiind culoarea roşie a copertelor, care vor lua locul copertelor verzi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 336
Editura: Adevărul
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-644-043-1
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri