101 Cărți de Citit Într-o Viață. Vol. 64. Șarpele cu Pene

101 Cărți de Citit Într-o Viață. Vol. 64. Șarpele cu Pene

Preț de Listă: 50,00 MDL (12,50 RON)

Preț: 45,00 MDL (11,25 RON)

Economisești: 5,00 MDL (1,25 RON) (10%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Şarpele cu pene este un roman al ritualurilor şi al dragostei, acţiunea desfăşurându-se în Mexic în deceniul doi al secolului XX. Este de fapt povestea lui Kate Leslie, o poveste deopotrivă frumoasă, dar şi incitantă, a unei irlandeze fascinată şi şocată de vraja Mexicului, care tânjeşte după meleagurile irlandeze, dar fiind incapabilă să plece.

Respingând acea imagine americanizată a Mexicului oferită turiştilor, Kate este atrasă de o mişcare revoluţionară construită în jurul zeului precreştin al Mexicului, şarpele înaripat Quetzalcoatl. Din pricina educaţiei occidentale, Leslie se arată la început ostilă realităţilor mexicane, dar încet-încet se vede obligată să abandoneze multe dintre concepţiile sale despre dragoste, conducere şi religie - exact acele aspecte fundamentale ale vieţii pe care Lawrence le consideră pervertite de către omul modern.

Şarpele cu pene evocă nu doar lumea subterană a instinctelor, ci şi dramatica existenţă cotidiană a Mexicului, aşa cum se întimplă în faimoasa descriere a unei furtuni sau a coridei cu care se deschide romanul.

Descrierea Colecției

După colecţia de succes "100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", Editura Adevărul continuă publicarea de titluri consacrate din literatura universală prin iniţierea seriei 101 cărţi de citit într-o viaţă.

Volumele păstrează grafica seriei anterioare şi includ ilustraţii, singura diferenţă fiind culoarea roşie a copertelor, care vor lua locul copertelor verzi.

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 528
Editura: Adevărul
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-644-010-3
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri