Tableta eJuk Nova 7"

Tableta eJuk Nova 7"
2.699,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Un prieten şi assistent pentru întreaga familie!

Utilizaţi tableta aşa cum vă este comod!
Ecranul IPS de7 inch are un unghi larg de vizualizare şi rezoluţia de 1024х552 pixeli. Împărtăşiţi impresiile cu prietenii, afişînd pozele dumneavoastră, create în timpul sărbătorilor. Bucuraţi-vă în acelaşi timp de calitatea imaginilor în poziţii confortabile pentru toţi – culcat, în picioare!

Aparat de pozat suplimentar
Aparat de pozat suplimentar – posibilităţi suplimentare! Cumpărînd Nova 7" – dumneavoastră procuraţi 2 camere de luat vederi – una din faţă,alta din spate. Pozaţi prezentul ca să vă puteţi aminti trecutul în viitor!

Economisiţi la achiziţionarea camerei web
Aparatul de luat vederi frontal o înlocuieşte, ceea ce va ameliora comunicarea în Skype. Prietena nu va mai avea dubii în privinţa calităţilor voastre culinare, văzînd cum ornaţi personal torta.

Nu refuzaţi să faceţi cu plăcere poze
de familie ca amintire cu torta pregătită personal. Pentru asta, cereţi prietenei să se distragă de la Skype şi să pozeze familia dumnoavoastră cu ajutorul camerei de luat vederi din spatele tabletei.

Dimensiuni mici pentru adulţi
Mai ţineţi minte vechiul Tetris? Cîndva, majoritatea din noi nu îşi puteau lua adio de la el la şcoală, odihnă şi chiar acasă. Dimensiunile tabletei Nova 7" practic nu se diferenţiază de "eroul nostru din trecut", dar nu este necesar să discutăm cu cît a fost el depăşit de tableta Nova.

Asistentul ultra fin, cu dimensiunile 197х117х7mm şi greutatea 260g, îşi poate găsi loc chiar şi în rucsacul pentru copii al micului călător. Bucuroşi vor fi şi copii, şi adulţii.

 

Libertate în acţiune

Wi-Fi
conexiunea fără fir deja a devenit un element esenţial în stilul de viaţă activ. Mulţumită Wi-Fi –ului încorporat, tableta Nova 9.7" va deveni ghidul vostru oriunde în lumea virtuală.

Deschide-ţi pentru sine Lumea Aplicaţiilor!
Aplicaţiile pentru tablete se înbunătăţesc mereu, uşurînd sarcinilor de zi cu zi. Salvaţi toate datele de valoare în aplicaţia Catch Note, protejîndu-le cu o parolă. Mulţumită funcţiei de reamintire nu veţi uita niciodată de adunarea părintească, plănuită pentru următoarea săptămînă.
   
Aţi cumpărat bilete la un eveniment muzical?
Aplicaţia Barcode Scanner vă va ajuta să citiţi QR-codul nu numai de personalul de pază a unui club de elită, dar şi de dumneavoastră personal. Dacă cumva acolo se găseşte vreun mesaj personal de la DJ-ul dumneavoastră iubit!

Nu lăsaţi copilul să se plictisească!
Populara aplicaţie MatchUp va antrena memoria copilului dumneavoastră. El va fi atras de sarcinile interesante şi design-ul frumos. Fiţi de acord că asta este mult mai util decît inactivitate. Apropo, puteţi antrena şi memoria proprie – adulţii sunt atît de uituci!

 

Tabletă prietenoasă

Cîntece, cărţi şi filme
În această tabletă, mică ca dimensiune,puteţi întilni multe lucruri nu numai utile dar şi plăcute. Slot card-ul MicroSD pînă la 16 GB va stoca cîntecele, cărţile şi filmele preferate. Oriunde vă veţi afla, veţi avea posibilitatea să fiţi în centrul evenimentelor, să munciţi productiv şi să vă odihniţi din tot sufletul.

Întruchipaţi ideile proprii în realitate
cu ajutorul aplicaţiei SketchBook. Posibilitatea de desenare şi de schimb de capodopere – ăsta este visul unui pictor începător.

USB-cablu
Nova 7" include USB –cablu, spre deosebire de iPad. Acest fapt uşurează munca dumneavoastră cu fişierele şi documentele. Conectaţi la port flash-cardul şi utilizaţi infomaţia dorită, fără nici un prejudiciu pentru memoria tabletei. Conectarea la 3G-modem va accelera munca dumneavoastră în Internet. Deasemenea, la USB-cablu poate fi conectată şi o tastatură flexibilă, pentru a tapa repede şi comod.

Interfaţa tabletei include şi HDMI-port. Conectaţi la el Home Cinema şi vizionaţi filme cu toată familia. Tabletă se transformă imediat în HD-mediaplayer!
Nova 7" va găsi "limbă comună" cu toate dispozitivele.

Economisiţi timp!
Nova 7" este o tabletă multifuncţională în ciuda dimensiunilor sale mici. "Geniul mic" se diferenţiază prin funcţionare rapidă. Puterea procesorului este suficientă pentru a deschide mai multe aplicaţii în acelaşi timp, şi placa video nu vă va da de gol niciodată în timpul vizualizării filmelor, nici cînd se rulează aplicaţia Angry Birds.

O investiţie de bani rentabilă
Doriţi să fiţi o personă de success? Pentru asta este necesar ca totul să fie realizat la timp, nu numai la serviciu, dar şi acasă, să fiţi atent la copil, să comunicaţi cît mai mult cu persoanele apropiate şi în acelaşi timp să nu uitaţi de sine. Oferiţi-vă succesul la un preţ simbolic de $150!

În preţul tabletei intră
USB-cablu pentru transmiterea datelor pe tabletă şi încărcător, care va alimenta tableta Nova 7" în caz de necesitate. Atenţie! Oferta este limitată În cazul în care tableta Nova 7" nu vă va apropia pe dumneavoastră măcar cu un pas spre succes, noi suntem gata să vă întoarcem banii.

Detaliile Produsului

Garanție: 12 luni
Brand: Ejuk
Diagonala Ecranului: 7 inch
Tipul Ecranului: IPS
Rezoluția Ecranului: 1024 x 720
Memorie RAM: 1 GB
Memorie Flash Integrată: 8 GB
Wi-Fi: 802.11 b/g/n
Durata Bateriei: 7 - 9 ore
Procesor: rk3066
Sistem de Operare: Android 4.0.3
Greutatea: 0.4500
Caracteristici Speciale: Multi Touch, Cu Cameră Frontală, Cu Cameră în Față și Spate:, Port USB , Micro SD, GPS
Culoare: Negru
Rezoluția Camerei Frontale: 0.3 MP
Rezoluția Camerei din Spate: 2 MP

Pareri