100 Idei Geniale. Vol. 6 - Reduceri de Costuri

100 Idei Geniale. Vol. 6 - Reduceri de Costuri
50,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Nu te interesează de fapt să îți crești profitul și, chiar mai important, rentabilitatea? Dacă lucrezi pentru o organizație caritabilă, sau altă organizație non-profit, nu-ți fă griji, această carte este și pentru tine.

În cele din urmă, te interesează și pe tine la fel de mult să realizezi cât mai multe, cu fiecare ban pe care il strângi, deci vei găsi și tu destule lucruri folositoare în ea.


Vezi, avem ţinte diferite. Dacă te limitezi la găsirea de modalități de a reduce costurile, treci cu vederea oportunitatea de a folosi mai eficient costurile pe care le atragi pentru a-ți spori vânzările, sporind astfel profitul. Așa că ți-aș sugera politicos că nu te interesează costurile în sine, ci creșterea profitului. (Anne Hawkins)

Sfaturile oamenilor de afaceri de succes au fost întotdeauna căutate de cei interesaţi de autoperfecţionare şi chiar dornici să pornească pe drumul antreprenoriatului. Perioada de criză a adus un plus de valoare cărţilor care pornesc de la exemplul unor giganţi precum Steve Jobs, Richard Branson, Warren Buffett sau Bill Gates, aceştia fiind exponenţii unei generaţii de antreprenori care a ştiut să înveţe din propriile greşeli şi să se dezvolte în orice climat economic.

Toate cele opt volume ale colecţiei sunt scrise într-un limbaj accesibil, conţinutul este uşor de citit, structura pe capitole este coerentă şi simplifică accesarea informaţiilor.

Atuul colecţiei la nivel de conţinut este dat de multitudinea de opinii şi recomandări(teorie şi practică), culese de autor de la diverşi reprezentanţi ai segmentului profesional la care face referire volumul. Fiecare volum reprezintă o compilaţie de experienţe profesionale, păreri şi sfaturi ale celor mai populari profesionişti din economia mondială.

Video despre Colecție


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 340
Editura: Adevărul
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-539-936-5
Dimensiuni: 12,6 x 19 cm
Greutatea: 0.2320

Pareri