100 Idei Geniale. Vol. 5 - Copywriting

100 Idei Geniale. Vol. 5 - Copywriting
50,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Ideile sunt piatra de temelie a unui text bun. Îţi prezint 100 de idei personale, pe care le poţi aplica propriului tău stil de scris. Nu sunt toate strict despre copywriting; conducând o afacere proprie, mi s-a cerut de nenumărate ori să sfătuiesc clienţii, aşadar cunoştinţele mele în procesul de vânzare sunt mai ample decât textele pe care le scrii pentru website-uri sau scrisori promoţionale.

Când gândiţi textele pentru o nouă campanie, tu, managerul sau clientul veţi vrea să includeţi tot felul de „mesaje” despre produs. Însă cititorilor nu le pasă de mesaje; lor le pasă de un singur lucru: de ei înşişi. Sau, în termeni mai puţin uzuali, sunt preocupaţi de propriile lor preocupări. Ceea ce, invariabil, nu include ce vinzi. Dacă vrei să le trezeşti interesul pentru ce vinzi trebuie să explici – şi să demonstrezi – cum le va face produsul viaţa mai uşoară sau mai bună într-un fel sau altul. 

Sfaturile oamenilor de afaceri de succes au fost întotdeauna căutate de cei interesaţi de autoperfecţionare şi chiar dornici să pornească pe drumul antreprenoriatului. Perioada de criză a adus un plus de valoare cărţilor care pornesc de la exemplul unor giganţi precum Steve Jobs, Richard Branson, Warren Buffett sau Bill Gates, aceştia fiind exponenţii unei generaţii de antreprenori care a ştiut să înveţe din propriile greşeli şi să se dezvolte în orice climat economic.

Toate cele opt volume ale colecţiei sunt scrise într-un limbaj accesibil, conţinutul este uşor de citit, structura pe capitole este coerentă şi simplifică accesarea informaţiilor.

Atuul colecţiei la nivel de conţinut este dat de multitudinea de opinii şi recomandări(teorie şi practică), culese de autor de la diverşi reprezentanţi ai segmentului profesional la care face referire volumul. Fiecare volum reprezintă o compilaţie de experienţe profesionale, păreri şi sfaturi ale celor mai populari profesionişti din economia mondială.

Video despre Colecție


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Adevărul
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-539-935-8
Dimensiuni: 12,6 x 19,2 cm
Greutatea: 0.1880

Pareri