100 Idei Geniale. Vol. 2 - Leadership

100 Idei Geniale. Vol. 2 - Leadership
50,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Este foarte uşor să fii un lider de succes. Ai nevoie doar de carisma unui erou, de înţelepciunea unui filozof, de viziunea unui vrăjitor, de calităţile de socializare ale unui diplomat, de memoria unui elefant şi de supleţea unui atlet, de integritatea unui judecător, de însuşirile artistice ale unui actor, de modestia unui sfânt, de încrederea în sine a unui politician...

Alcătuirea unei liste cu toate însuşirile, calităţile şi abilităţile unui lider modern a fost o sarcină uşoară. Mai sunt cel puţin o sută care nu au fost incluse în această carte.  

Una dintre ideile esenţiale abordate şi dezvoltate în această lucrare este cea ilustrată perfect de profesorul John Kotter de la Harvard Business School. Este vorba de o observaţie genială, dar extrem de simplă, deşi paradoxală, aceea că în leadership este vorba doar despre schimbare, în timp ce managementul, într-un contrast puternic, se referă la stabilitate.

Jonathan Gifford este om de afaceri, istoric şi autor. Scrierile sale se concentrează în special pe aspectele umane ale leadershipului şi managementului. Este autorul carţii “Lecţiile istoriei: Cum putem îmbunătăţi mediul de afaceri învăţând de la marii lideri ai istoriei?”

Sfaturile oamenilor de afaceri de succes au fost întotdeauna căutate de cei interesaţi de autoperfecţionare şi chiar dornici să pornească pe drumul antreprenoriatului. Perioada de criză a adus un plus de valoare cărţilor care pornesc de la exemplul unor giganţi precum Steve Jobs, Richard Branson, Warren Buffett sau Bill Gates, aceştia fiind exponenţii unei generaţii de antreprenori care a ştiut să înveţe din propriile greşeli şi să se dezvolte în orice climat economic.

Toate cele opt volume ale colecţiei sunt scrise într-un limbaj accesibil, conţinutul este uşor de citit, structura pe capitole este coerentă şi simplifică accesarea informaţiilor.
Atuul colecţiei la nivel de conţinut este dat de multitudinea de opinii şi recomandări(teorie şi practică), culese de autor de la diverşi reprezentanţi ai segmentului profesional la care face referire volumul. Fiecare volum reprezintă o compilaţie de experienţe profesionale, păreri şi sfaturi ale celor mai populari profesionişti din economia mondială.

Video despre Colecție


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Adevărul
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-539-937-2
Dimensiuni: 12,6 x 19,2 cm
Greutatea: 0.2220

Pareri