100 de Flori și alte Accesorii Croșetate

Mai multe poze

100 de Flori și alte Accesorii Croșetate
99,00 MDL (19,90 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cartea de față este foarte utilă atât celor care sunt începători, cât și celor care știu deja să croșeteze. Prima parte cuprinde noțiunile elementare – tipuri de fire, ustensile și accesorii, măsurarea tensiunii lucrului. Sunt descrise tehnici de bază, precum ochi de lanț, picioruș simplu, picioruș dublu etc, dar și tehnici complexe – scoici, evantaie, ciorchini, ochiuri multiple.

Capitolele următoare sunt dedicate modelelor croșetate, de la cele simple la cele elaborate, fiind împărțite tematic: flori, garnituri, materiale și motive. Veți învăța să croșetați, printre altele, o margaretă cu șase petale, un boboc de trandafir, frunze și crenguțe, o garnitură cu bucle simple, o margine cu fluturași, ornamente de Crăciun, un buzunar pentru fustă.

Cele 100 de flori, materiale, garnituri și motive croșetate sunt perfecte pentru a vă accesoriza hainele sau pentru a redecora casa.

Fiecare model prezentat este însoțit de o diagramă, adică o reprezentare grafică a instrucțiunilor de lucru. Articolele croșetate în șiruri au diagrame orizontale, iar motivele au scheme în formă de cerc, pătrat sau hexagon.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 128
Editura: Litera
Apariția: Iunie 2013
ISBN: 978-606-21-0105-3
Dimensiuni: 14,5 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri