100 de Fețe ale Inovației

100 de Fețe ale Inovației
250,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

„Volumul propune o perspectivă nouă asupra ecosistemului inovativ românesc. Clișeul persistent al cercetătorului/ inventatorului/ inovatorului – geniu captiv în singurătatea haotică a laboratorului este substituit cu profilul conectat al celui care își hrănește forță minții din și prin rețea.

Alianță, indusolubila azi, networking-inovație creează și consacra, la rândul sau, atmosferă socială de potențare a creativității către un mai bine comun. Iată provocarea pe care o lansează 100 de fețe ale inovației.“  -- Marius Stoia 

 

Despre autor


 

Mihaela Nicola este unul dintre cei mai renumiţi practicieni ai comunicarii din România, având optsprezece ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice şi publicităţii. Conduce holdingul de comunicare „the group“, agenţia numărul 1 din România, conform cifrelor oficiale (www.thegroup.ro). Este doctorand în comunicare la Facultatea de Relaţii Publice şi Comunicare din Bucureşti şi a publicat peste două sute articole de specialitate în presa din România.

Este profesor de maniere elegante certificat de Şcoala de Protocol din Washington DC (2005) şi autoarea volumelor Publicitate (1999),Bazele publicităţii (2000), Pe tocuri (2007).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 736
BRAND: Nemira
Apariția: Iunie 2016
ISBN: 978-606-758-684-8
Dimensiuni: 16,5 x 24 cm
Greutatea: 0.7500

Pareri