100 de Căi Spre Fericire. Un Ghid Pentru Oamenii Ocupaţi

100 de Căi Spre Fericire. Un Ghid Pentru Oamenii Ocupaţi
131,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Sunt prea ocupat să fiu fericit…" Te gândești vreodată așa?

Mulţi dintre noi o fac mereu, spune psihologul și expertul în fericire Timothy Sharp. În căutarea unui loc de muncă mai bun, unei case mai mari, unor concedii mai exotice și unor copii cu performanţe deosebite, am devenit mult prea ocupaţi pentru a mai da atenţie componentei ce le va face pe cele menţionate mai sus să merite osteneala: fericirea. Vestea bună este că dobândirea fericirii nu este o sarcină herculeană. Nu are nevoie de terapie costisitoare sau de ani de auto-examinare. Adesea este vorba despre ajustarea fină a gândurilor noastre și de punerea în practică a unor tehnici zilnice simple.

Accesibilă, informativă și amuzantă, 100 de căi spre fericire ne încurajează să privim fericirea ca pe ceva realizabil, gestionabil și mult mai înalt decât vieţile pe care le trăim acum.

Despre Autor

Timothy J. Sharp este psiholog clinician și profesor de psihologie la UTS School of Business din Sidney. În 2003 a înfiinţat The Happiness Institute, care asigură servicii de consultanţă și coaching. Dintre cărţile sale, de un mare succes s-au bucurat The Good Sleep Guide și The Happiness Handbook.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: 100 Ways to Happiness. A Guide for Busy People
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Trei
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-707-472-0
Dimensiuni: 12,8 x 20 cm
Greutatea: 0.1800

Pareri