Treisprezece Ore

Mai multe poze

Treisprezece Ore
192,00 MDL (40,17 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

05:36. O femeie aleargă pe Lion’s Head. Este tânără, frumoasă. Și îngrozită, căci este vânată ca un animal. 05:37. Inspectorul Bennie Griessel este anunțat că o femeie a fost ucisă, iar trupul este în stradă. 07:02. Mahmură, Alexa Barnard, o fostă vedetă pop, devenită alcoolică, descoperă pe podea corpul soțului ei, fondator şi director al casei de discuri AfriSound.

Până la ora 9, cu două crime de rezolvat și o poftă nebună să bea ceva, Griessel înțelege că sarcina de a îndruma noua generație de polițiști de la omucideri este ceva mai complicată decât anticipase el.

După prânz, cursa de salvare a tinerei turiste devine disperată și haotică, iar puțin înainte de 17:30, Greissel este împușcat drept în inimă. O zi destul de normală, treisprezece ore tipice de investigație a unei crime în Cape Town.

Nominalizare la Premiul Dagger International 2010. Premiul Le Grand Prix de Littérature Policière. Roman publicat în 21 de țări

Recenzii

„Eroii lui sunt perfect integrați în noua Africă de Sud, unde loialitatea și credința trebuie puse întotdeauna sub semnul întrebării.” - Financial Times (UK)

„De departe cel mai bun autor sud-african de romane poliţiste.” - The Guardian

Detaliile Produsului

Titlu Original: Thirteen Hours
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 412
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-233-2
Dimensiuni: 12 x 19 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri