Magul. Extraordinara viaţă a lui Paulo Coelho

Magul. Extraordinara viaţă a lui Paulo Coelho
236,00 MDL (49,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Paulo Coelho este un om universal, care a trezit interesul întregii lumi, cum puţini au făcut-o. O sută cincisprezece milioane de oameni i-au citit cărţile, îi fac cunoscute ideile, scrierile, viziunile. Un adevărat mag al sufletului, Paulo Coelho descoperă virtuţile răbdării şi ale bunăvoinţei omeneşti, ale nobleţii şi generozităţii, ale lepădării de sine şi, mai presus de toate, ale Dragostei universale.

Paulo Coelho a experimentat şi a suferit el însuşi ca să atingă virtutea absolută a cunoaşterii de sine şi ca să descopere, în ultimă instanţă, calea supremei purificări.

„I-am spus lui Fernando lucruri pe care nu le-am spus nimănui... nici măcar mie însumi.“ - Paulo Coelho

Despre Autor

Fernando Morais s-a născut în Mariana-Minas Gerais, în 1946. Este jurnalist din 1961. A fost distins de trei ori cu Premiul „Esso" şi de patru ori cu Premiul „Abril" pentru Jurnalism. Este autorul itinerarului pentru miniseriile documentare „Brazilia - cinci sute de ani şi cinci zile care au zguduit Brazilia", prezentate de canalul GNT/Globosat. A scris, printre alte cărţi, Transamazônica (1970), A Ilha (1975) şi Montenegro (2006). Cărţile sale au fost traduse în 19 ţări.

Detaliile Produsului

Titlu Original: O Mago - A Incrivel Historia De Paulo Coelho
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 650
Editura: Humanitas
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-50-2804-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2720

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: