Eclipsa. Seria Amurg. Vol. 3

Mai multe poze

Eclipsa. Seria Amurg. Vol. 3

Preț de Listă: 321,00 MDL (67,15 RON)

Preț: 160,00 MDL (33,47 RON)

Economisești: 161,00 MDL (33,68 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

sau

Descriere

Eclipsa este a treia carte din seria AMURG în care se continuă povestea adolescentei Bella Swan şi a vampirului Edward Cullen de care e îndrăgostită. Prietenia Bellei cu vârcolacul Jack nu este deloc pe placul lui Edward Cullen, dar primejdia în care se află Bella, ameninţată de Victoria şi de vampirii nou-născuţi creaţi de aceasta, îi apropie pe Edward şi pe Jack şi duce chiar la o alianţă între vampiri şi vârcolaci.

Bella suferă neputând răspunde dragostei lui Jack, dar trebuie să-şi urmeze pasiunea - să fie împreună cu Edward oricât de mare ar fi preţul pe care trebuie să-l plătească. Pentru asta însă trebuie să rupă legăturile cu lumea oamenilor, pas pentru care nu este încă pregătită. Zbuciumul din inima Bellei, iubirea nemărginită a lui Edward şi umanitatea vârcolacului învolburează de pasiune acest roman în care nu întâmplător personajele. 

 

Despre Autoare

Stephenie Meyer (24 decembrie 1973 în Hardford, Connecticut) este o autoare americană de romane fantastice. Cea mai cunoscută serie a sa este Twilight (Amurg). Când avea patru ani, familia ei s-a mutat în Phoenix, Arizona. A urmat cursurile universității Brigham Young din Provo, Utah, unde a obținut doctoratul în literatura engleză.

Acolo și-a întâlnit viitorul soț, Christian, cunoscut drept Pancho, din Arizona. Cei doi s-au căsătorit în anul 1994 și au trei copii: Gabe, Seth, și Eli.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Eclipse (The Twilight Saga, Book 3)
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 544
Editura: Rao
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-103-849-0
Dimensiuni: 13 x 23 cm
Greutatea: 0.7500

Pareri