Romane de Dragoste

3 Articol(e)

pe pagina

Lista  Tabel 

Seteaza descrescator
 1. Aripi. Vol. 1

  Aripi. Vol. 1

  Aprilynne Pike
  159,00 MDL

  Laurel crede că este o liceană ca oricare alta, dar are câteva particularități pe care nu și le poate explica. Nu suportă soarele, nu-i este frig niciodată și preferă să-și petreacă timpul în aer liber. Până când se întâmplă ceva cu adevărat straniu: o floare cu petale ca niște aripi îi înflorește pe... spate. Roman publicat în 30 de țări. Bestseller internațional.

 2. Culorile dragostei. Vol. 1. Roșu de rubin

  Culorile dragostei. Vol. 1. Roșu de rubin

  Kerstin Gier
  159,00 MDL

  Uneori poate fi o adevărată povară să trăiești într-o familie cu atât de multe secrete. Cel puțin așa gândește Gwendolyn, o adolescentă de 16 ani, până în ziua în care se trezește brusc în Londra secolului trecut. Atunci își dă seama că s-ar putea ca ea însăși să fie cel mai mare secret al familiei sale, căci a moștenit capacitatea de a călători în timp.

 3. Culorile dragostei. Vol. 2. Albastru de safir

  Culorile dragostei. Vol. 2. Albastru de safir

  Kerstin Gier
  159,00 MDL

  Să te îndrăgostești în trecut nu este, poate, cea mai fericită idee. Gwendolyn tocmai a descoperit că a moștenit de la familia ei capacitatea de a călători în timp. În Londra secolelor trecute, ea și Gideon au tot felul de probleme, cum ar fi: să salveze lumea sau... să învețe cum se dansează menuet.

3 Articol(e)

pe pagina

Lista  Tabel 

Seteaza descrescator